Lessen

Op manege Beekshof worden op maandag tot en met zaterdag lessen gegeven, voornamelijk in de middag- en avonduren en op zaterdag de hele dag. De lessen worden gegeven door ervaren, gediplomeerde instructeurs.

Soorten lessen:

  • Dressuur
  • Springen
  • Horseball
  • 8-tal
  • kids-caroussel
  • Bosritten

In de ponylessen is af en toe ruimte voor spelletjes zoals een barrelrace, horseball, paardenvoetbal of tikkertje op de pony. ’s Zomers worden voornamelijk bosritten gemaakt in het aangrenzende bos. Tevens wordt er les gegeven in de buitenbak of springtuin. Er zijn paarden en pony’s met uiteenlopende karakters waardoor er voor iedere ruiter een geschikt paard of geschikte pony is.

Abonnementen

Manege Beekshof maakt gebruik van abonnementen. Een abonnement geldt voor één uur les per week. Een gemiste les kan gedurende één maand ingehaald worden in een andere les. In de bouwvak is de manege gesloten, deze weken worden niet bij het abonnement geteld en deze lessen kunnen dus ook niet ingehaald worden. Wanneer u af toe vaker wil rijden, kunt u gebruik maken van losse lessen.

Ervaren ruiters

Ruiters met ervaring kunnen in een bestaande les starten. Er wordt een geschikte les en paard/pony voor u gezocht op basis van uw ervaring.

Beginnen met paardrijden

Ruiters zonder ervaring beginnen met een starterspakket van zes privélessen waar u alle beginselen van het paardrijden leert. Tevens is aandacht voor de verzorging van paard of pony. De minimale leeftijd om te starten met paardrijden is 7 jaar.

Kostenoverzicht

SoortKostenOpmerking
Abonnement paard € 53,10 per maand
Abonnement pony € 40,85 per maand
Abonnement privéles € 59,00 per maand 30 min. paard of pony, dressuur of springles
Losse les paard € 15,00 per les
Losse les pony € 13,00 per les
Losse privéles € 17,00 per les 30 min. paard of pony, dressuur of springles
Pensionklanten € 5,00 per les paard of pony
Starterspakket € 65,00 6 lessen, paard of pony

Voor meer informative over lessen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons.

Contact ons

Manege Beekshof
Heymansstraat 63
5927 NP Venlo

(077) 3826464 / 06-52643354

Email ons